Olimme äitini vanhempien luona tuolla maaseudulla. Kyllä oli taas mukavaa! Ronja sai juosta metsässä vapaana ja oikein itsellekin tuli hyvä mieli katsoa, kun Ronja niin nautti vapaudesta. :) Menimme linja-autolla ja matka meni oikein hyvin ilman mitään oksennuksia tai muuta sählinkiä. Matka kesti n. 1,5 tuntia. Minustakin oli oikein mukava kuvailla Ronjaa, kun se niin nautti ja oli aivan ihana ilma, vaikkakin aika kova pakkanen. Pakkanen vaihteli siinä 12-22 asteen paikkeilla. Ronjaa ei näyttänyt pakkanen haittaavan.

Tiistaina Ronja vähän valitteli lonkkiaan, olihan se juossut jo 3 kertaa vapaana pitkiä lenkkejä. Sai siis yhden lääkkeen joka oli tarkoitettu torstai aamulle. Kotiin tulokin meni oikein hyvin, vain kerran haukahti linja-autossa. Kotilot & Lilli oli veljeni hoidossa sillä aikaa, kun me olimme maalla. Pelkkää hyvää heillekin kuului.

Olen pistänyt Lillille vähän versomaan auringonkukan- ja kauranversoja. Tavallaan ne oli myös kotiloille, mutta ne ei tunnu välittävän, matelevat vaan päältä.

- Minski